iNimation in Clay adlı Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar Projesi

iNimation in Clay adlı Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar Projesi dahilinde okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Ömer Faruk DEMİRTAŞ ve Dilek COŞAN ile 8. sınıf öğrencilerimizden Resul Emre ERDOĞAN, Ayşe Büşra TEKDEMİR ve Ebru ZENGİN 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Polonya´nın başkenti Varşova´da yapılan etkinliklere katılmıştır. Projemizin 5. yurt dışı faaliyetinde çekmekte olduğumuz animasyon filmin ses aşaması hakkında çalışmalar yapılmıştır.

19.02.2016 1918